Bayramda en çok sevilen yiyeceğimiz kalem gibi sarılmış dolmalardır. herkes dolma yapar fakat herkesinki beğenilmez. işte pratik ve püf noktalar:
-Dolmanın içini kesinlikle çiğden yapmayın öncesinde bir süre kavurun
-Dolma harcının içine haşlanmış yada kızarmış kestane bambaşka bir tat katar.
-Üzüm ve fıstık dolmaarın vazgeçilmezidir onuda ihmal etmeyin
-eğer tarçın severseniz onuda dolmanın içine ilave edin
-ve yaptığınız dolmaları afiyetle yiyin.
-Dolmanın içini kesinlikle çiğden yapmayın öncesinde bir süre kavurun
-Dolma harcının içine haşlanmış yada kızarmış kestane bambaşka bir tat katar.
-Üzüm ve fıstık dolmaarın vazgeçilmezidir onuda ihmal etmeyin
-eğer tarçın severseniz onuda dolmanın içine ilave edin
-ve yaptığınız dolmaları afiyetle yiyin.