Siyah Noktalara Son!

Siyah Noktalara Mucizevi Çareler
Yüzünüzdeki siyah noktalar için ilk önce eczaneden bir şırınga alın . Daha sonra temiz bir tasa kaynamış sıcak su koyun.

Başınızın üstüne bir çarşaf örterek bu suyun buharına bir süre yüzünüzü tutun. Yani yüzünüze basit bir buhar banyosu yapın. Buhar banyosundan sonra siyah noktalar çok kolay çıkar.

Buhar banyosundan sonra iğnesini çıkardığınız şırınganın ucuyla hafifçe siyah noktanın üzerine bastırın. Siyah noktalar şırınganın içine girecektir. Bunu yaparken siyah noktaların çıkış yönüne dikkat edin ve o yönden bastırın. Yüzünüzdeki siyah noktalar hep aynı yönde çıkar.
Bu işlemden sonra yüzünüzü mutlaka bir temizleme losyonuyla temizleyin.

Siyah Noktalar için yapabilicekleriniz.
Siyah noktalarla başınız dertte ise çeşitli kaynaklardan bazı öneriler

Öneri1 :
Birer tutam nane, yabani kekik yaprağı, ıhlamur bir kaba konulup yeteri kadar su ilave edilerek kaynatılır. Soğuduktan sonra siyah noktaların üzerine sürülür.

Öneri 2 :
Bir adet çok olgun domates ezilir ve ince bir tülbentle süzülür. 1 tatlı kaşığı gliserin veya iki damla asilbent tentürü katılıp karıştırılarak şişeye doldurulup kullanılmak üzere saklanır. Cildin siyah noktalı kısımlarına bol miktarda sürülür.

Öneri 3 :
1,5 tatlı kaşığı kil, 1 tatlı kaşığı badem yağı, 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yüzünüze sürün ve 35-40 dakika bekleyin. Daha sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayıp yağsız bir nemlendirici krem sürün.
Birer tutam kırlangıç otu ve ayrık otu bir kaba konularak üzerine beş bardak su ilave edilerek kaynatılır ve bir gece dinlendirdikten sonra siyah noktaların üzerine sürülür.

Etiketler

aç kalmadan zayıflama (1) açma poça tarifi (1) ağız kokusu (1) ağız kokusu nasıl giderilir (1) ağızda pis koku neden olur? (1) ardıç (1) bayramda dolma nasıl yapılır (1) bir beden zayıflama (1) buz atmak (1) cilt nasıl temizlenir (1) Cilt Temizliği (2) çabuk uzama (1) çabuk zayıflama (1) çorba (1) çorba taşmaması için (1) diş çğrükleri (1) diş ipi (1) diş parlatılır (1) diş sağlığı (1) diş sorunu (1) dolgun dudaklar (1) dolma içi nasıl hazırlanır (1) domates (1) dudak kalemi (1) dudakta uçuk (1) düş çürümesi (1) eğir otu (1) far temizleme (1) far uzun süre kullanma far bitmemesi için (1) göz makyaj temizleme (1) göz makyaj temizliği (1) göz makyajı nasıl yapılır (1) göz şişmesi (1) göz temizleme (1) göz yorulması (1) güçsüz saç (1) güzel çorba (1) güzel dolma nasıl yapılır (1) güzel ruj sürme (1) halsizliğe çözüm (1) halsizliğe ne iyi gelir (1) halsizliğe son (1) halsizlik (1) havlican (1) hıçkırık (1) hıçkırık neden olur (1) hıçkırık tutarsa ne yapılır? (1) hıçkırık tuttu (1) Kadıncapratik (1) kalıcı ruj (1) kaynayan çorba (1) kazak tüylenmemesi için ne yapılmalıdır (1) kazakları daha uzun süre kullanmak için (1) kepeğe çözüm (1) kepeğe karşı (1) kepek problemi (1) kepek sorunu (1) kepek tedavisi (1) kesme şeker (1) kuru incir (1) kurumuş maskaralar (1) kurumuş rimeller (1) lezzetli açma nasıl yapılır (1) makyaj nasıl temizlenir (1) makyaj püf noktaları sivilce kapatma (1) makyaj temizleme (1) maskara (1) maskara nasıl sürülür (1) maskaram kurudu (1) maydonoz (1) meneviş yağı (1) Moda (1) mor halkalı gözler (1) muhallebi (1) nasıl diyet yapmalı (1) nasıl giderilir (1) nasıl zayıflarım (1) nasır (1) nasır nasıl iyileşir (1) nasır nasıl iyileştirilir (1) nefes kokması (1) nefes kokusuna önlem (1) pantolon parlaması (1) parlak giysi (1) pratik açma (1) Püf Noktalar (1) rimel temizleme (1) rimelim bitti (1) ruj nasıl sürülür (1) ruj sürmenin püf noktası (1) saç bakımı (1) saç çabuk (1) saç dökülmesi (1) saç gürlüğü (1) saç kepeği (1) saç kıran (1) saç kıran için şampuan (1) saç kıran nasıl gider? (1) saç kıran neden olur (1) saç kırığı (1) saçımda kepek var (1) saçlar nasıl uzar (1) saçlarım dökülüyor (1) saçların sağlığı (1) sağlıklı zayıflama (1) sarma dolma nasıl yapılır (1) selülit için önlem (1) selülite çare (1) selülite ne iyi gelir (1) selülitlerden kurtulmak (1) sirke (1) sivilce limon (1) sivilce sorunu (1) Sivilceler (1) sivilceye ne iyi gelir? (1) siyah nokta (1) siyah nokta çare (1) siyah nokta sorunu (1) siyah nokta şifa (1) siyah nokta şikayeti (1) siyah noktalar nasıl giderilir (1) su içmek (1) susam yağı (1) şiş gözler (1) tarhun otu (1) tüylenen kazak nasıl gider (1) tüylü kazak (1) uçuk (1) uçuk kremi (1) uçuk nasıl giderilir? (1) uçuk nasıl iyileşir? (1) yeşil soğan (1) yorgun gözler (1) Zayıflama (2) zayıflamanın püf noktaları (1) zencefil (1)